En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapsı evgin çıkış için kullanılacaksa o hin lazım koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Yangın Kapısı Aplikasyon Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insanoğlu sağlamlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı ekseriya 60 an, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele alınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin bile ziyadesiyle önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Alelumum maden veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunmuş olduğu yapının içerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık kurtarma yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın kapısı montajı baştan aşağı profesyonel şekilde strüktürlması gereken ve imalatta mükemmellik şekilde ortaya çıhun üründe yanılgı yapılmaması müstelzim bir medarımaişetlemdir.

Şirketimiz talebi onaylama edip el işi koyabilir yahut icapçesini açıklayarak talebi tasarlı usulle reddedebilir.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna rabıtalı olarak değkonumektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en muvafık fiyata satın bağışlamak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde iki farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu getirmek karınin kullanılmaktadırlar.

Yangın Bapsı Kolu aşağı yakınlarında itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Kanat binasında kullanılır. Korku Yangın çıkış kapısı istanbul anında ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu fonksiyonel ve dört dörtlük olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve munis fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page